Search Icon Search Icon
Wis alles
Q Hoe bewaar ik mijn Wijko-product?
A Wij adviseren je om onze producten na opening altijd koel (in de koelkast) te bewaren. Vanwege de verschillende manieren van gebruik kunnen we geen precieze houdbaarheidsdatum na opening geven. Onder normale omstandigheden en als het product op een hygiënische wijze wordt opgeslagen en gebruikt is Wijko satésaus na opening een aantal dagen houdbaar in de koelkast.
Q Waar smaakt Wijko satésaus goed bij?
A Wijko satésaus past bij meer gerechten dan je denkt. Probeer naast de bekende gerechten zoals gado gado, bami, frietjes of een broodje ook eens satésaus pizza! Het klinkt in eerste instantie misschien een beetje raar maar smaakt verassend lekker! Meer inspiratie kun je vinden op de receptenpagina
Q Kan Wijko satésaus ook koud gebruikt worden?
A Absoluut.
Q Ik ben op zoek naar een bepaald product in jullie assortiment
A Bij onze productinformatie op deze site vind je alle informatie over de producten die wij in Nederland verkopen. Voor specifieke vragen kun je contact opnemen met de Wijko Consumentenservice. Ondernemers kunnen voor Foodservice producten terecht bij https://www.kraftheinzfoodservice.nl/products/1576669907398/wijko
Q Ik ben op zoek naar een product maar kan dit niet in mijn winkel vinden
Sommige winkels hebben nog niet al onze producten in het assortiment. Wil je dat onze producten ook bij jouw winkel verkrijgbaar zijn? Geef dit dan aan bij jouw supermarkt. Voor overige vragen over de verkrijgbaarheid kun je contact opnemen met de Wijko Consumentenservice.
Q Hoe kom ik erachter of er gluten, lactose e.d. in jullie producten zitten?
A De ingrediënten waar sommige mensen allergisch voor zijn staan achterop de verpakking dikgedrukt. Voor specifieke vragen over allergenen kun je contact opnemen met de Wijko Consumentenservice.