This site requires JavaScript. Please enable JavaScript in the browser settings and try again.
back to top
Search Icon
Search Icon
Producten
Recepten
Campagnes
Veelgestelde Vragen
Search Icon
Search Icon
Clear Icon
Clear Icon
RECENTE ZOEKOPDRACHTEN
Wis alles
Home
Recepten
Thaise Noedels met Garnalen
Thaise Noedels Met Garnalen
Facebook
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Twitter
Pin it
Pin it
Pin it
Email
Email
Email
AddThis
More
Print
Voorbereidingstijd:
25 min
Personen
4
Ingrediënten:
4
pers. wok noedels
2
eetlepels sojasaus
2
eetlepels oestersaus
4
theelepels kerriepoeder
2
eetlepels sesamolie
2
teentjes knoflook, fijngesneden
1
rode peper
2
eetlepels verse gember
2
rode uien, gesnipperd
100
gr. sugarsnaps
1
zoete puntpaprika
6
bosuitjes
400
gram Noorse garnalen, gepeld
2
eieren
4
eetlepels korianderblaadjes
500
gram Wijko Satésaus kant en klaar
Garneringstip:
Korianderblaadjes, limoen, rode peperringetjes
Methode:
1. Bereid de noedels volgens de verpakking en spoel ze daarna af met koud water.
2. Vermeng in een kommetje de soja- en oestersaus met de kerriepoeder.
3. Snijd de peper in ringetjes, versnipper de rode ui en snijd een paar plakjes gember.
4. Wok in sesamolie de fijngesneden knoflook, peper, gember en rode ui.
5. Voeg daarna de bosuitjes, de garnalen en de noedels toe en wok 2 minuten.
6. Klop ondertussen in een kommetje de 2 eieren los en voeg hieraan de eerder gemaakte sausmix toe.
7. Giet dit mengsel in de pan, schep voortdurend om bij hoog vuur en laat een paar minuten meebakken
8. Schep het gerecht op warme borden en garneer het met wat korianderblaadjes.
9. Voeg Wijko Satésaus toe op het bord.
Home
Producten
Recipes
Site Map
Privacy Policy
Terms & Conditions
Contact
Afmelden
Home
Producten
Recipes
Site Map
Privacy Policy
Terms & Conditions
Contact
Afmelden