Search Icon Search Icon
Wis alles
Home Recepten
Thaise Noedels met Garnalen

Thaise Noedels Met Garnalen

 Thaise Noedels met Garnalen
Voorbereidingstijd:
25 min
Personen
4
Ingrediënten:
4 pers. wok noedels
2 eetlepels sojasaus
2 eetlepels oestersaus
4 theelepels kerriepoeder
2 eetlepels sesamolie
2 teentjes knoflook, fijngesneden
1 rode peper
2 eetlepels verse gember
2 rode uien, gesnipperd
100 gr. sugarsnaps
1 zoete puntpaprika
6 bosuitjes
400 gram Noorse garnalen, gepeld
2 eieren
4 eetlepels korianderblaadjes
500 gram Wijko Satésaus kant en klaar
Garneringstip:
Korianderblaadjes, limoen, rode peperringetjes
Methode:
1. Bereid de noedels volgens de verpakking en spoel ze daarna af met koud water.
2. Vermeng in een kommetje de soja- en oestersaus met de kerriepoeder.
3. Snijd de peper in ringetjes, versnipper de rode ui en snijd een paar plakjes gember.
4. Wok in sesamolie de fijngesneden knoflook, peper, gember en rode ui.
5. Voeg daarna de bosuitjes, de garnalen en de noedels toe en wok 2 minuten.
6. Klop ondertussen in een kommetje de 2 eieren los en voeg hieraan de eerder gemaakte sausmix toe.
7. Giet dit mengsel in de pan, schep voortdurend om bij hoog vuur en laat een paar minuten meebakken
8. Schep het gerecht op warme borden en garneer het met wat korianderblaadjes.
9. Voeg Wijko Satésaus toe op het bord.