This site requires JavaScript. Please enable JavaScript in the browser settings and try again.
back to top
Search Icon
Search Icon
Producten
Recepten
Campagnes
Veelgestelde Vragen
Search Icon
Search Icon
Clear Icon
Clear Icon
RECENTE ZOEKOPDRACHTEN
Wis alles
Home
Recepten
Indonesische Nasi Goreng
Indonesische Nasi Goreng
Facebook
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Twitter
Pin it
Pin it
Pin it
Email
Email
Email
AddThis
More
Print
Voorbereidingstijd:
35 min
Personen
4
Ingrediënten:
375
gram rijst
4
eetlepels olie
4
eieren
3
kipfilets
125
gram spekreepjes
150
gram sperzieboontjes
2
rode uien, fijngesneden
2
teentjes knoflook
1
rode peper
150
gram wortel
1
pakje nasikruidenmix
2
eetlepel tomatenpuree
2
eetlepels ketjap manis
1
eetlepel sojasaus
6
bosuitjes, fijngesneden
500
gram Wijko Satésaus kant en klaar
Garneringstip:
Gebakken uitjes, kroepoek en schijfjes komkommer
Methode:
1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat deze afkoelen.
2. Kluts de eieren en bak deze met wat olie in een koekenpan. Snijd er vervolgens reepjes van.
3. Kook de sperziebonen in water beetgaar
4. Snijd de kipfilet in blokjes. Wok op hoog vuur eerst de spekreepjes en voeg vervolgens de kipfiletblokjes toe.
Als het gaar is, Voeg vervolgens op medium vuur de fijngesneden ui, knoflook, pepertje en wortel toe, samen nasikruidenmix en wat water.
5. Voeg nu de voorgekookte rijst toe en laat deze op hoog vuur 1 minuutje meebakken.
6. Voeg de tomatenpuree, ketjap manis, sojasaus, fijngesneden bosuitjes en de
voorgekookte boontjes toe en bak alles nog een kleine 2 minuten.
7. Voeg op het allerlaatst de reepjes ei toe.
8. Schep de nasi op warme borden voeg de komkommer, gebakken uitjes en Kroepoek toe.
9. Voeg naar smaak Wijko Satésaus toe.
Eet smakelijk.!
Home
Producten
Recipes
Site Map
Privacy Policy
Terms & Conditions
Contact
Afmelden
Home
Producten
Recipes
Site Map
Privacy Policy
Terms & Conditions
Contact
Afmelden