This site requires JavaScript. Please enable JavaScript in the browser settings and try again.
back to top
Search Icon
Search Icon
Producten
Recepten
Campagnes
Veelgestelde Vragen
Search Icon
Search Icon
Clear Icon
Clear Icon
RECENTE ZOEKOPDRACHTEN
Wis alles
Home
Recepten
Chinese Bami met Groenten
Chinese Bami Met Groenten
Facebook
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Twitter
Pin it
Pin it
Pin it
Email
Email
Email
AddThis
More
Print
Voorbereidingstijd:
35 min
Personen
4
Ingrediënten:
4
pers. bami-nestjes
4
eetlepels olie
2
eieren
3
kipfilets
6
eetlepels ketjap
1
grote paksoi, grof gesneden
2
rode uien, fijngesneden
2
teentjes knoflook
1
rode peper
1
oranje paprika
Bamikruiden
4
eetlepels korianderblaadjes
500
gram Wijko Satésaus kant en klaar
Benodigdheden:
(houten) prikkers / spiesjes
Garneringstip:
Kroepoek en gebakken uitjes
Methode:
1. Kook de bami volgens de aanwijzing op de verpakking en spoel de bami daarna af met koud water.
2. kook de eieren 9 minuten, pel en halveer ze.
3. Marineer de kipfiletblokjes in ketjap en laat ze goed intrekken
4. Verdeel de gemarineerde blokjes kip in vier porties, rijg ze aan de spiesen en bak/grill ze gaar.
5. Wok in wat olie op medium vuur de fijngesneden ui, knoflook, pepertje en paprika toe samen met de Bamikruiden.
6. Voeg nu de voorgekookte bami toe en laat deze op hoog vuur 1 minuutje meebakken.
7. Voeg de grof gesneden paksoi toe en bak 2 minuten mee.
8. Schep de bami op warme borden en garneer het met korianderblaadjes, peperringetjes, gebakken uitjes en kroepoek.
9. Leg het halve eitje met de kipspiesen op het gerecht.
10. Maak af met Wijko Satésaus over de kipspiesjes.
Home
Producten
Recipes
Site Map
Privacy Policy
Terms & Conditions
Contact
Afmelden
Home
Producten
Recipes
Site Map
Privacy Policy
Terms & Conditions
Contact
Afmelden