Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Gado Gado met satésaus

Ingrediënten:

4 eieren

250 g sperzieboontjes, gedopt

3 el arachideolie

250 g winterpeen, in halve rondjes

250 g spitskool, fijngesneden

1 grote ui, gesnipperd

250 g Wijko kant en klare satésaus

15 g verse koriander

  • Personen 4 personen
  • Voorbereidingstijd: ca. 25 minuten

Methode:

Kook de eieren in 8 minuten hard en laat ze schrikken met koud water.

Snij ondertussen de groenten en kook de sperziebonen 6 minuten (in ruim kokend water) zodat ze nog een goede bite hebben.

Verhit vervolgens in een grote koekenpan de olie en fruit de ui. Voeg de wortel toe en bak 6 minuten mee. Voeg de sperzieboontjes en de spitskool toe en bak, al roerend, samen met de rest nog eens 5 minuten.

Pel de gekookte eieren en snij ze in partjes. Maak de satésaus volgens aanwijzing op het bakje warm. Verdeel de groente over een grote schaal, leg daar de partjes ei op en schep er wat van de satésaus over. Bestrooi met de blaadjes koriander. Serveer de rest van de saus in een apart bakje.

Lekker met witte rijst

print